Depuis : 20/02/2023
Categorie : Sport

Articles à découvrir

Brighton taper mot Manchester City

I den 29. omkampen av Premier League feide Manchester City bort dysterheten og kom seg ut av Champions League-nederlaget. De beseiret Brighton 4-0 i bortekampen. De er 1 poeng bak lederen Arsenal Manchester City har fortsatt initiativet i mesterskapet. I det 17. minutt slo Walker en pasning fra høyre, og De Bruyne, iført Fotballdrakter , scoret f
Liverpool utførte ikke mirakler

Den andre etappen av Europa League-kvartfinalen startet igjen Atlanta tok en 3-0 fordel i første runde og møtte Liverpool igjen i andre runde. Dessverre skapte ikke Liverpool et mirakel. Stillingen var 1-0 i andre runde og 1-3 sammenlagt, og de gikk glipp av semifinalen. Bare 5 minutter ut i kampen forårsaket Arnolds innlegg en håndball i straf
Det er på tide for Ronaldo å trekke seg tilbake til andre linje

Under suspensjonen av de fem store ligaene skyndte spillere med Fotballdrakter seg for å rapportere til landslaget for å ønske ankomsten av den internasjonale kampdagen velkommen. Portugal innledet også en vennskapskamp mot Sverige på hjemmebane. Ronaldo var fraværende fra denne kampen, og Portugal slo Sverige 5-2. Ut av behovet for å trene
Manchester City forventes å forsvare tittelen sin igjen champion

I den 33. runden av Premier League tapte de to favorittlagene kampen etter hverandre. Liverpool var ubeseiret på 28 hjemmekamper og tapte for nedrykkslaget Crystal Palace 0-1 tapte 0-2 hjemme mot Villa og ble beseiret igjen av Villa. Over natten tapte de to favorittene alle sammen Manchester City og ble den store vinneren 5-1. Lutons lag hadde all

Arsenal slo Tottenham knepent

I nøkkelkampen i den 35. runden av Premier League, utfordret Arsenal Tottenham på bortebane. Fans i Fotballdrakter var fulle av forventninger til denne kampen. Dette er en avgjørende kamp for begge lag. Dette vil påvirke rangeringen i de siste rundene. Da 90+7-kampen ble avsluttet, var sluttresultatet Arsenal 3-2 Tottenham, som har vært i eksp

Brasil 1-0 England

I den siste europacupen kom England til finalen, men tapte dessverre mot Italia på straffe. Tre år senere gjorde det engelske laget comeback med håp om å vinne europacupen igjen. På landslagets kampdag møtte det engelske laget Brasil hjemme.Sist gang de to lagene møttes var for 7 år siden, og de to lagene uavgjort 0-0. Nå er hovedpersonene
Slovenia slo Portugal 2-0

I en oppvarmingskamp til en internasjonal vennskapskamp tapte Portugal 0-2 for Slovenia. I denne kampen, selv om Cristiano Ronaldo, iført en Fotballdrakter , spilte hele kampen, klarte han ikke å forhindre laget fra å avslutte sin 11-kampers seiersrekke. I dette spillet hvilte Portugals trener Martinez de fleste av hovedspillerne som B Fee og B
Brandt misser sjansen til å utligne

I den første etappen av Champions League-kvartfinalen møtte Atletico Madrid Borussia Dortmund hjemme. Som to veteranlag er deres prestasjoner denne sesongen ganske bra. I kampens 5. minutt, under Atletico Madrids høye offensive rytme, gjorde Mattson en feil ved å passere ballen i bakrommet. DePaul, som hadde på seg en Fotballdrakter , snappet
Leicester City vinner Football League-tittelen

I den 45. runden av det britiske mesterskapet utfordret Leicester City Preston på bortebane. Med Vardys spenn i Fotballdrakter og McAteers mål, beseiret Leicester City Preston 3-0 og nådde 97 poeng, og låste ligamesterskapet en runde foran skjema. I denne bortekampen hadde Leicester City 62 % av ballbesittelsen i omgangen, 8 skudd og 5 av dem v
Haaland misser en sjanse til å score

Med hjemkomsten av landslaget fra kampdagen, har den tre sterke konkurransen om hegemoni i Premier League også gått inn i sluttspurten.Den 30. runden i Premier League startet offisielt. Liverpool beseiret Brighton 2-1 for å ta den. ledelse. Manchester City og Arsenal arrangerte et head-to-head-oppgjør. Før kampen var det bare 1 poeng forskjell